Home
regulier

Bel me terug

Laat je gegevens achter en we bellen je terug.

Wat doen we met jouw gegevens? Zie onze privacyverklaring.

Go Switch visual desktop

Go Switch

 • Extra service bij Private Lease
 • Tijdens de looptijd van je private lease-contract kun je van auto wisselen
 • Je betaalt alleen voor de switch als je er gebruik van maakt
 • Je maandbedrag verhogen of verlagen door van auto te wisselen
 • Haal- en brengservice bij je switchmoment

Wat is Go Switch?

Kies een auto die nu het beste bij je past. Maak je vooral geen zorgen over de toekomst, want als je situatie verandert dan kun met Go Switch gewoon een andere auto uitzoeken.

Go Switch is een extra service bovenop Private Lease. Het kan voorkomen dat de auto die nu goed bij je past over een jaar minder geschikt is. Misschien ga je wel verhuizen naar de grote stad en wil je in een kleinere auto gaan rijden. Of er is een kleintje op komst waardoor een grotere auto nodig is. Jij kunt je toekomst niet voorspellen en daar houden wij rekening mee.

Met Go Switch zit je dus niet vast aan de auto maar ben je flexibel omdat je van auto kunt wisselen. Het grote voordeel is dat je pas voor de switch gaat betalen als je er gebruik van maakt. Je kunt kiezen uit jonggebruikte auto's die wij op dat moment op voorraad hebben staan.

Bij een andere auto hoort ook een nieuwe maandtermijn. Zo kan het voorkomen dat je minder gaat betalen omdat je voor een kleinere auto kiest.

Switchen kost je € 250,- per switch en is inclusief:

 • Administratiekosten
 • Schoonmaakkosten van je toekomstige jonggebruikte auto
 • Auto's omwisselen op locatie naar keuze binnen NL
 • Schoonmaakkosten van je oude auto

Je maandbedrag kan hoger of lager worden na de Switch. We berekenen het nieuwe maandbedrag voor je zodra je de volgende switch-auto gaat uitkiezen.

Aanbod bekijken

Al je autokosten in een vast maandbedrag

Wegenbelasting

Wegenbelasting Go Private Lease is inclusief wegenbelasting

Verzekering

Verzekering WA-verzekering met cascodekking en aanvullende Personen Ongevallen Inzittendenverzekering

Reparatie en onderhoud

Reparatie en onderhoud Gespecialiseerde monteurs onderhouden je auto

Vervangend vervoer

Vervangend vervoer Vanaf werkzaamheden die langer zijn dan één werkdag

Afschrijving en rente

Afschrijving en rente Zit in het maandbedrag

Keurmerk Private Lease

Keurmerk Private Lease Go Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease

Hoe werkt Go Switch?

Wil je kunnen switchen bij een nieuwe Go Private Lease-auto. Ga naar 'aanbod' in het hoofdmenu, vul in het groene filter het gewenste maandbedrag, de looptijd, het aantal kilometers per jaar, je schadevrije jaren en Go Nieuw + Switch in. 

Wil je een lager maandbedrag en is het voor jou geen probleem om in een jong gebruikte auto te rijden, kies dan Go Occasion + Switch 

Is je aanvraag goedgekeurd, dan rij je in ieder geval het eerste jaar in de gekozen auto, langer kan natuurlijk ook. Wil je na dit jaar toch liever groter of kleiner gaan rijden, dan kan dat. 

520791622 istock private lease pagina couple klein.jpg

Uit welke auto's kan ik kiezen als ik wil switchen?

Aygo x-now

Het aanbod is wisselend en bestaat uit goed onderhouden jong gebruikte auto's. We selecteren doorlopend de beste auto’s uit ons wagenpark voor Go Switch. Samen met jou zoeken we je toekomstige switch-auto uit die goed bij je nieuwe situatie past. Zit er even niets voor je bij dan houden onze wagenparkspecialisten het nauwlettend voor je in de gaten.

Wil je toch liever in je huidige auto blijven rijden, dat kan ook. Er verandert dan helemaal niets voor je en je betaalt ook geen switch kosten. Je kunt zo lang je wilt in je huidige auto blijven rijden.

Veelgestelde vragen over Go switch

Het wisselen van auto kost € 49,-. Deze kosten zijn op basis van:

 • Schoonmaakkosten van je toekomstige auto
 • Auto's omwisselen op locatie naar keuze binnen NL
 • Schoonmaakkosten van je oude auto

Ja, dat verandert. Zodra je gaat wisselen berekenen wij een nieuw maandbedrag voor je dat past bij de gekozen auto. Kies je een groter model, dan ga je waarschijnlijk ook meer betalen. Kies je een kleiner model, dan valt het bedrag waarschijnlijk lager uit. Omdat je in een jonggebruikte auto gaat rijden en niet in een hele nieuwe, zal het maandbedrag lager zijn dan wanneer je de auto nieuw gaat private leasen.

Na ontvangst van je aanvraag nemen onze adviseurs contact met je op. Ze nemen de aanvraag met je door en beantwoorden je vragen. Daarna vragen ze om de volgende documenten:

 • Kopie inkomstenbewijs (maximaal 2 maanden oud)
 • Kopie geldig legitimatiebewijs (voor- en achterkant)
 • Recent bankafschrift met de afschrijving van de woonlasten
 • Inzicht in je andere betalingsverplichtingen (bijvoorbeeld alimentatie of studiefinanciering)

In een jaar kan er veel veranderen. Wij willen je ook na de wissel de zekerheid bieden dat je nieuwe maandbedrag past bij je maandelijks budget. Net als bij iedere aanvraag doen we daarom ook hier een BKR-check en kijken we of je nieuwe auto ook financieel passend is.

Na 12 maanden in je eerste auto gereden te hebben, mag je van auto wisselen. Je geeft twee maanden van tevoren aan ons door dat je wilt gaan wisselen. Laat ons weten wat je wensen zijn en we kijken vervolgens welke auto daarbij past. Je ontvangt een persoonlijke boodschap waarmee je de auto kunt bewonderen. Ben je enthousiast over de auto, dan maken we een nieuwe berekening voor je.  Ben je helemaal tevreden? Dan maken we een afspraak voor het wisselen van de auto. Dit is op een locatie naar keuze.

Heb je nog vragen?

Stel je vraag aan ons via dit formulier. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Zelf bellen of mailen mag natuurlijk ook!

Telefoonnummer: 0347 - 367 958
Email: info@goprivatelease.nl

Vestigingsadres:
Go Private Lease
Mijlweg 9
4131 PJ Vianen

KvK-nummer: 23080512
Btw-nummer: NL001643551B01

Openingstijden:
Ma-vr    08.30 tot 17.30 uur
Zat        11.00 tot 17.00 uur

Wat doen we met jouw gegevens? Zie onze privacyverklaring.

call_outline whatsapp email arrow_thick_up arrow_thick_right arrow_thick_left arrow_thick_down tick_circle search chat_outline arrow_thin_up arrow_thin_down cross checkmark facebook twitter file-pdf star-empty star-full faq-contract faq-financial faq-insurance faq-maintenance faq-quality faq-contact